2009-04-30

Svininfluensan borde jag kanske nämna

Svininfluensan, eller den Nya Influensan som den ska kallas, ger naturligtvis verkningar även för möteindustrin. För om det är något som är negativt med personliga möten, ansikte mot ansikte, så är det att man även lätt byter baciller med varandra...

Här beskriver Micheal Hart på sin blogg i Trade Show Week hur den nya influensan kommer som ytterligare en spik i kistan på en redan drabbad mötes- och reseindustri. Men han jämför även situationen i dag med SARS-epidemin som hade sin kulmen under 2003 och hoppas att branschen nu som då kommer att kunna resa sig igen.

(Läs även Hans Kullins funderingar kring namnet på den här dumma influensan på hans eminenta blogg Sociala medier.)

4 kommentarer:

Charlotte Ekberg sa...

Vi måste ju ändå jobba så varför inte se till att få lite fart på videokonferenser och andra möten över tlefon, internet etc. De behöver verkligen hottas upp!

Åsa Dahlqvist sa...

Är pandemier ingenting för dig? Då har vi lösningen... ;-)

Familjen Samuelsson sa...

Om man sätter mannens ansikte på en skärm istället för bakom köksbänken så går det kanske att återanvända Piano Black klippet. Han ser ju så djup ut när han står där och blandar till drinken - Om han tänker "vacker musik" eller mer bekymrat "pandemi" är ju omöjligt att avgöra.

Åsa Dahlqvist sa...

Om det blir pandemi kanske OBH Nordica tar fram snygga svarta blanka munskydd: Designing good life, liksom.