2009-04-27

Högreståndsmässigt

Efter det här går det ju absolut inte att köpa något ur Piano Black-serien. Eller knappt något från OBH Nordica. Men...det kanske är ironi?

5 kommentarer:

Familjen Samuelsson sa...

Vi har haft en omröstning hemma om det är ironi eller inte! Kanske AD:n hatar sin uppdragsgivare? Henke hälsar: ingen Olle metar i alla fall. / Emilia

Åsa Dahlqvist sa...

Och resultatet av omröstningen blev..?

Familjen Samuelsson sa...

Jo, jag försökte ganska bestämt hävda att det m å s t e ju vara ironi. Henke kontrade med sina mest rynkade ögonbryn och mässade några gånger att det där är tyvärr i n t e ironi med sådan tyngd att jag trots mitt ego tror att det blev 1-1,5.

Anonym sa...

Klart man ska ha munskydd, det säger sig självt. Läkarna påstår motsatsen. Rent skitprat. Läkarna går politikernas ärenden och ska bara bagatellisera allting för att "motverka panik". Det är svenskeriet det. Här ska man vara Politiskt Korrekt, det är allt som gäller. Sanningen anser Makthavarna irrelevant. Läkarna hör och lyder Överheten. Duttia vovvar.

Åsa Dahlqvist sa...

Haha. En konspirationsteoretiker på min blogg! Jag har bestämt mig för att inte ta bort kommentarer om de inte är elaka eller gör någon ledsen. Så du får vara kvar Kraxpelax. Framtiden får avgöra om du har rätt eller inte. :-)